Autoreparatie Amersfoort - Autoschade Hamers

Roest verwijderen van uw auto in Amersfoort

✓ Vier jaar garantie

✓ Gratis taxatie
✓ Haal- en brengservice

Wilt u roest laten verwijderen van uw auto in Amersfoort? Dan helpen wij u graag verder. Bij Autoschadeherstel Hamers hebben wij één focus: het beste schadeherstel voor u, of u nu via uw verzekeringsmaatschappij komt of niet. Wij helpen u op een persoonlijke en deskundige manier, zodat u met vertrouwen uw auto bij ons laat repareren. Als u roest van uw auto wilt laten verwijderen, doen wij dit ook met veel plezier in onze zaak in Amersfoort.

Heeft u schade aan uw voertuig?

Laat door ons de roest verwijderen van uw auto in onze zaak in Amersfoort

Het is natuurlijk erg vervelend als uw auto roest heeft. Roest kan namelijk gaten in uw auto maken en als u te lang wacht met verwijderen, kan het zo zijn dat wij in Amersfoort het hele plaatwerk moeten vervangen. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op als u roest ontdekt. Al sinds 1990 zijn wij een begrip in de regio, omdat wij weten wat snelheid, flexibiliteit en vakwerk betekent. Uw auto is een kostbaar bezit en zo gaan wij hier ook mee om. Autoschade is natuurlijk vervelend, maar wij maken de autoreparatie zo gemakkelijk mogelijk voor u.

Neem contact met ons op voor het herstel van uw voertuig

Ons deskundige personeel staat u graag te woord als u vragen of opmerkingen heeft over uw blikschade of andere schade aan uw voertuig. Stuur eenvoudig de foto’s van uw schade door via ons contactformulier, zodat wij deze kunnen bekijken. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om bij ons binnen te wandelen of telefonisch contact met ons op te nemen via (033) 2534283.