Motorfiets spuiten | Autoschade Hamers

Motorfiets spuiten

UW MOTORFIETS SPUITEN DOOR ONS AUTOSCHADEBEDRIJF

Moet u uw motorfiets spuiten omdat er krassen of andere beschadigingen in de lak zijn ontstaan? Dan kunt u met uw beschadigde motorfiets eveneens bij ons terecht. Kom bij ons langs om ons de beschadigingen te laten zien. We zullen dan bekijken hoe ernstig de schade is. We bespreken met u de mogelijkheden om de motor weer als nieuw te herstellen. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn zodat u er even over kunt nadenken? Geen enkel probleem, wij stellen graag een offerte voor u op.

SCHADE ONZICHTBAAR HERSTELLEN

Net zoals bij een auto spuiten het geval is, moet ook bij een motorfiets heel nauwkeurig worden gewerkt. Uiteraard moet er als eerste worden begonnen met het herstellen van de schade. Nadat eventuele deuken of diepe krassen onzichtbaar zijn hersteld, kan worden overgegaan tot motorfiets spuiten. Wij bepalen wat de juiste, originele kleur van de lak is en dragen er zorg voor dat de motorfiets of de onderdelen van de motor in precies dezelfde kleur worden hersteld. Nadat u een beschadigde motor door ons hebt laten herstellen, zult u niet meer kunnen zien dat hij ooit beschadigd is geweest.

OOK VOOR ANDERE DIENSTEN STAAN WIJ VOOR U KLAAR

U hoeft natuurlijk niet te wachten tot u schade aan uw motor hebt voordat u contact met ons opneemt. Bent u de kleur van uw motor beu en wilt u een totaal andere uitstraling met uw motor door hem in een andere kleur te laten spuiten? Wij staan voor u klaar. Naast motorfiets spuiten, zijn wij ook gespecialiseerd in auto laswerk.

BEREIKBAAR VIA MAIL EN TELEFOON

We zijn te bereiken via de telefoon en de mail. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen!

Vragen? Neem contact op!