Spuitwerk | Autoschade Hamers

Wanneer u schade aan uw auto hebt opgelopen, zal het in veel gevallen nodig zijn om uw auto te spuiten, wat wij bij Autoschadeherstel Hamers met veel expertise doen in Amersfoort. De schade bestaat in veel gevallen uit krassen in de lak of deuken waarbij ook het lakwerk is beschadigd. Wij zorgen ervoor dat de lak op een manier wordt hersteld dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Voor schade waarbij u ook uw auto moet laten spuiten, kunt u bij ons in Amersfoort terecht.

LAAT DESKUNDIG UW AUTO SPUITEN BIJ ONS BEDRIJF IN AMERSFOORT

U krijgt van ons deskundig advies over hoe de schade aan uw auto het beste hersteld kan worden. Wij stellen bovendien een offerte voor u op zodat u precies weet waar u aan toe bent. Misschien is het leuk om te weten dat wij niet alleen maar auto’s spuiten. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor het herstel van bedrijfswagens, het spuiten van motoren, het verwijderen van roest en zelfs het spuiten van keukenkastjes. Heeft u een spuitwerk klus? Wij helpen u verder!

WIJ HEBBEN OOG VOOR HET MILIEU

Wanneer u spuitwerk laat uitvoeren bij een autoschadeherstelbedrijf, weet u niet zeker of de spuitlak belastend is voor het milieu. Wij kunnen u echter garanderen dat wij ernaar streven om uw auto te spuiten met milieuvriendelijke materialen bij ons bedrijf in Amersfoort. Dit doen we door gebruik te maken van uitsluitend water dragende spuitlakken. Bovendien gebruiken we een speciale milieuvriendelijke Elpo 2000 spuitcabine. Wij zorgen ervoor dat het spuitwerk in precies de juiste kleur wordt uitgevoerd zodat elk spoor van de schade wordt gewist.

KOM LANGS  OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Op zoek naar een betrouwbaar autoschadeherstelbedrijf voor het spuiten van uw auto in Amersfoort? Ons personeel bestaat uit professionals en zij helpen u graag weer op weg. Kom langs of neem contact met ons op via het contactformulier waar u gemakkelijk uw foto’s kan bijvoegen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (033) 2534283.

Vragen? Neem contact op!