Wij zijn er ook voor uw spuitwerk

Wanneer u schade aan uw auto hebt opgelopen, zal er in veel gevallen ook spuitwerk aan te pas komen. De schade bestaat in veel gevallen namelijk uit krassen in de lak of deuken waarbij ook het lakwerk is beschadigd. Wij zorgen ervoor dat de lak op een manier wordt hersteld dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Dus ook voor schade waarbij spuitwerk moet worden uitgevoerd, kunt u bij ons terecht.

Een deskundig advies en een duidelijke offerte

U krijgt van ons deskundig advies over hoe de schade aan uw auto het beste hersteld kan worden. Wij stellen bovendien een offerte voor u op zodat u precies weet waar u aan toe bent. Misschien is het leuk om te weten dat wij niet alleen maar auto’s spuiten. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor bedrijfswagens, motoren en zelfs, heel iets anders, keukenkastjes. Hebt u een spuitwerk klus, neem contact met u op en wij zullen samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Oog voor het milieu

Wanneer u spuitwerk laat uitvoeren bij een autoschade herstel bedrijf, weet u niet zeker of de spuitlak belastend is voor het milieu. Wij kunnen u echter garanderen dat wij ernaar streven om ons spuitwerk zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren. Dit doen we door gebruik te maken van uitsluitend waterdragende spuitlakken. Bovendien gebruiken we een speciale milieuvriendelijke Elpo 2000 spuitcabine. Wij zorgen ervoor dat het spuitwerk in precies de juiste kleur wordt uitgevoerd zodat elk spoor van de schade wordt gewist.

U bent bij ons aan het juiste adres

Op zoek naar een betrouwbaar autoschadeherstelbedrijf voor spuitwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs of neem contact met ons op.

Vragen? Neem contact op!

Spuiten

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.