Autoschade | Autoschade Hamers

DE IMPACT VAN AUTOSCHADE

De impact van autoschade kan enorm zijn. Het is niet alleen dat uw auto beschadigd is maar ook alle rompslomp die u hierna krijgt is erg vervelend. Er moet een autoschade herstelbedrijf gebeld worden, de verzekering moet ingeschakeld worden en het is dan maar weer afwachten welke kosten u al dan niet vergoed krijgt. Autoschadeherstel Hamers denkt verder dan alleen het repareren van de schade. Wij wille uw schade op de beste manier herstellen en denken met u mee en bieden oplossingen op het gebied van eigen risico, vervangend vervoer en alle andere zaken die bij schadeherstel komen kijken.

VAN EEN DEUK TOT AUTO RICHTEN

Ons team met ervaren en goed opgeleide medewerkers staat voor u klaar om uw autoschade van A tot Z voor u af te handelen. Een deuk zullen wij voor u op professionele wijze herstellen, maar ook voor spuitwerk of een motorfiets spuiten, kunt u bij ons terecht. Onze werkzaamheden zijn van hoge kwaliteit en van de schade ziet u na herstel dan ook niets meer terug. Heeft een een flinke botsing met uw auto gehad, dan kan het chassis flink ontzet zijn. In dat geval zal dit hersteld moeten worden. Wij lossen dit voor u op door de auto te richten.

EEN ROESTIG PROBLEEM

De schade die wij aan uw auto kunnen herstellen, hoeft natuurlijk niet door een ongeval te zijn ontstaan. Merkt u dat uw auto gaat roesten, dan kan dit in ernstige gevallen problemen opleveren bij de APK. Wij bekijken graag voor u hoe de roestplekken aan uw voertuig opgelost moeten worden. Indien nodig verrichten wij auto laswerk om de ernstige plekken voor u weg te werken. Hierdoor voorkomt u nóg erger.

INFORMATIE OVER HERSTEL VAN AUTOSCHADE

Wilt u meer informatie over het herstel van autoschade, neem dan snel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak voor herstelwerkzaamheden met ons maken. Onze specialismen zijn zeer divers en wij leveren een totaalpakket. Wij ontzorgen graag en bieden u de beste oplossing voor het herstel van uw schade. Direct advies of een schade melden? Bel 033 2534283. Ons team staat dagelijkse voor u klaar om u te begeleiden bij de complete afhandeling van u schade.