Een deuk in uw auto, wat nu? | Autoschade Hamers

Een deuk in uw auto, wat nu?

Heeft u een autodeuk en wilt u deze laten herstellen in Amersfoort? Dan zit u bij ons goed. Elke autobezitter zal wel eens met een autodeuk te maken krijgen. De meest voorkomende reden zal zijn dat u ergens tegenaan gebotst bent, bijvoorbeeld tegen een paaltje of een andere auto. Een andere oorzaak kan zijn dat er tijdens een flinke hagelbui putjes in het dak of de motorkap ontstaan. Wat de oorzaak ook mag zijn, u wilt de deuk graag snel laten herstellen. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het herstellen van schade aan auto’s zodat de voertuigen er weer perfect uit zien. Autoschadeherstel Hamers zit gevestigd in Amersfoort en ons personeel zal met expertise uw auto uitdeuken.

EEN KLEINE AUTODEUK SNEL LATEN HERSTELLEN IN AMERSFOORT

In principe kunnen wij in Amersfoort elke auto uitdeuken en elke autodeuk herstellen. Hoeveel werk en tijd dat kost, hangt af van de aard van de beschadiging. Over het algemeen zijn kleine deuken ongeveer ter grootte van een munt het makkelijkst te herstellen. Deze vorm van schade kan voorkomen als u tijdens het inparkeren zachtjes iets raakt. Als de schade aan uw auto klein genoeg is, kunnen we dat vaak gemakkelijk uitdeuken in onze zaak in Amersfoort. Dat is een fijne manier van herstel voor u, omdat de schade dan vaak niet overgespoten hoeft te worden.

OOK VOOR GROTERE SCHADE KUNT U BIJ ONS TERECHT

Gaat het om blikschade in scherpe vouwen of dubbele beplating? Dan is het wat lastiger voor ons in Amersfoort om de autodeuk te herstellen. In het ergste geval, wanneer de beschadiging niet meer te herstellen is, kunnen plaatdelen van de auto worden vervangen. Een andere optie is spuitwerk, één van onze vele specialisaties. In ieder geval doen wij ons best om het uitdeuken van uw auto in Amersfoort zo spoedig en kundig mogelijk te realiseren.

VERHELP UW SCHADE SNEL EN KOM LANGS

Wilt u een autodeuk laten herstellen en bent u in Amersfoort of omgeving? Kom naar ons toe zodat we kunnen kijken wat voor u de beste oplossing is. De schade wordt snel voor u hersteld. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via (033) 2534283 of gemakkelijk ons contactformulier invullen waarin u foto’s van uw schade kunt toevoegen.

Vragen? Neem contact op!