Een deuk in uw auto, wat nu?

Elke autobezitter zal er wel eens mee te maken krijgen dat er een deuk in zijn of haar auto zit. Dat kan op allerlei manieren gekomen zijn. De meest voorkomende reden zal zijn dat u ergens tegenaan gebotst bent, bijvoorbeeld tegen een paaltje of een andere auto. Een andere oorzaak kan zijn dat er tijdens een flinke hagelbui putjes in het dak of de motorkap ontstaan. Wat de oorzaak ook mag zijn, u wilt de deuk graag snel laten herstellen. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het herstellen van schade aan auto’s zodat de voertuigen er weer perfect uit zien.

KLEINE DEUKEN SNEL LATEN HERSTELLEN

In principe kunt u stellen dat elke deuk hersteld kan worden. Hoeveel werk en tijd dat kost hangt af van de aard van de beschadiging. De makkelijkste te herstellen schade zijn over het algemeen kleine deuken ongeveer ter grootte van een munt en schade opgelopen tijdens het parkeren. Als de schade klein genoeg is, kan hij mogelijk makkelijk uitgedeukt worden zonder dat er opnieuw gespoten hoeft te worden.

OOK VOOR GROTERE SCHADE KUNT U BIJ ONS TERECHT

Gaat het om schade in scherpe vouwen of dubbele beplating? Dan is de klus wat moeilijker. In het ergste geval, wanneer de beschadiging niet meer te herstellen is, kunnen plaatdelen van de auto worden vervangen. Een andere optie is spuitwerk, één van onze vele specialisaties.

SCHADE SNEL LATEN VERHELPEN?

Heeft u een deuk in uw auto en wilt u deze laten verhelpen? Kom naar ons toe zodat we kunnen kijken wat voor u de beste oplossing is. De schade wordt snel voor u hersteld. U kunt ook even telefonisch een afspraak maken. Ons telefoonnummer is (033) 2534283.

Vragen? Neem contact op!