Autoschade herstel bedrijf | Autoschade Hamers

Autoschade herstel bedrijf

MET AUTOSCHADE NAAR HET AUTOSCHADE HERSTEL BEDRIJF

Wanneer u schade aan uw auto hebt opgelopen gaat u vanzelfsprekend op zoek naar een goed en betrouwbaar autoschade herstel bedrijf. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dit geldt ook zeker voor uw auto. Voor u het weet heeft u een kras in de lak of een deuk in het plaatwerk omdat u ergens tegenaan bent gereden. Wanneer u schade aan uw auto hebt, neem dan contact met ons op. Wij zullen de schade op een deskundige manier voor u herstellen.

ZOWEL KLEINE ALS GROTE SCHADE HERSTELLEN WE VOOR U

Niet alleen herstellen we kleinere schade. Het kan ook om grotere, complexere schade gaan, bijvoorbeeld wanneer u betrokken bent geweest bij een auto-ongeluk. We zullen in alle gevallen de reparatie zo snel mogelijk uitvoeren, zodat u er zo min mogelijk hinder van hebt en weer snel gebruik kan maken van uw voertuig.

KWALITEIT LEIDT TOT TEVREDENHEID

Wij zijn een kleinschalig autoschade herstel bedrijf dat zich bezighoudt met het herstellen van autoschade, zoals deuken. Dat brengt met zich mee dat wij het uiterst belangrijk vinden dat onze klanten tevreden zijn over ons werk. We benaderen u dan ook altijd op een persoonlijke wijze en geven u een deskundig advies. Wij stellen hoge eisen aan onszelf en streven ernaar kwaliteitswerk af te leveren. Op die manier zorgen we ervoor dat onze klanten met een gerust gevoel hun auto door ons laten herstellen.

4 JAAR GARANTIE OP SCHADEHERSTEL

Wij zijn aangesloten bij het FOCWA-garantiefonds, wat inhoudt dat u maar liefst 4 jaar garantie krijgt op het schadeherstel. Zo ben u er zeker van dat reparaties deskundig worden uitgevoerd en u uw auto als nieuw weer terug krijgt. Heeft uw auto schade en bent u op zoek naar een autoschade herstel bedrijf? Kom dan langs of neem contact met ons op.

Vragen? Neem contact op!