Autoreparatie Amersfoort - Autoschade Hamers

Blikschade herstellen in Amersfoort

✓ Vier jaar garantie

✓ Gratis taxatie
✓ Haal- en brengservice

Heeft u blikschade en wilt u deze laten herstellen in Amersfoort? Kom langs bij Autoschadeherstel Hamers voor persoonlijk en deskundig advies. Wij zijn een kleine onderneming en hebben maar één focus: uw schade optimaal herstellen. Wij geven u een betrouwbare offerte op maat. Kiest u ervoor om uw auto bij ons te laten repareren? Dan kunnen wij u een gratis taxatie aanbieden bij een bedrag van € 500,- of hoger én betalen wij graag uw eigen risico. Verzekeringswerk nemen wij u ook graag uit handen door de complete schadeafhandeling te begeleiden.

Heeft u schade aan uw voertuig?

Wij herstellen uw blikschade snel en kundig in Amersfoort

Blikschade is heel vervelend en hier wilt u snel weer vanaf; dit kunnen wij voor u regelen in Amersfoort. Wij deuken bijvoorbeeld uw auto uit en maken uw voertuig zo goed als nieuw. Tevens kunnen wij laswerk verrichten, uw auto lakken en motorfietsen spuiten. Welke wens u ook heeft, ons team helpt u graag verder. Kunt u niet autorijden omdat uw auto niet over de openbare weg mag rijden of is er een andere reden waarom u niet bij ons langs kan komen? Wij komen gratis uw auto ophalen en bieden de mogelijkheid om deze ook weer bij u thuis af te laten leveren.

Stuur uw foto’s door voor een snelle beoordeling

Heeft u blikschade en bent u in Amersfoort of omgeving? Stuur de foto’s dan door van de schade en geef een korte toelichting via ons contactformulier. Op deze manier kunnen wij u snel een beoordeling geven, waardoor u weet waar u aan toe bent. Ook kunt u bij ons langskomen of bellen naar (033) 2534283.