Auto laswerk - Autoschade Hamers

Soms komt het voor dat u uw auto moet laten lassen en mocht u woonachtig zijn in Amersfoort of omgeving, dan doen wij bij Autoschadeherstel Hamers dit graag voor u. Vroeg of laat heeft iedere auto laswerk nodig. In de loop der jaren zal een auto namelijk roest gaan vertonen aan de carrosserie. Dat kan tijdens een apk-keuring aan het licht komen. Wanneer het ernstige roestplekken betreft, zal er iets aan gedaan moeten worden. Als dit niet gedaan wordt, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Wanneer de roestplekken goed worden gerepareerd, zal uw auto zonder problemen door de herkeuring komen.

UW AUTO LATEN LASSEN DOET U BIJ ONS IN AMERSFOORT

U kunt bij ons terecht voor advies over hoe roestplekken het beste kunnen worden aangepakt. Gaat het om het herstellen van één roestplek of enkele kleine roestplekjes? Of is er sprake van een volledige restauratie? Dat laatste komt het meeste voor bij klassieke auto’s die weer in volle glorie worden hersteld. Uiteraard zullen wij elke auto op deskundige wijze lassen en van roest ontzien in Amersfoort.

WIJ BEOORDELEN UW AUTO EN BESPREKEN DIT MET U

Hoe de roestplekken gerepareerd moeten worden, is afhankelijk van de plek zelf. Is de roest beperkt tot één plek of zijn er meerdere plekken ontstaan? In het laatste geval is het complexer om te repareren en is er ook meer materiaal en tijd nodig om uw auto te lassen in ons bedrijf in Amersfoort. Hoeveel tijd en materiaal nodig is, hangt ook samen met hoe groot de plekken zijn. Auto laswerk is makkelijker uit te voeren op plekken die beter te bereiken zijn. Bij moeilijker te bereiken plekken kost het veel moeite om goed te kunnen werken en moeten er misschien wel eerst andere onderdelen of plaatwerk verwijderd worden. Wat het geval ook is, wij zorgen er in Amersfoort voor dat uw autoschadeherstel optimaal wordt uitgevoerd, ook als uw auto uitgedeukt moet worden of als u andere schade heeft waar lassen wellicht niet nodig is.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Dit is een handige manier om uw schade door te geven omdat u hier direct foto’s kunt toevoegen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel ons via (033) 2534283 of kom gerust een keer binnen wandelen. Wij lassen uw auto voor u in Amersfoort.

Vragen? Neem contact op!