MOET U AUTO LASWERK LATEN UITVOEREN?

Vroeg of laat heeft elke auto laswerk nodig. In de loop van de jaren zal een auto namelijk roest gaan vertonen aan de carrosserie. Dat kan tijdens een APK keuring aan het licht komen. Wanneer het ernstige roestplekken betreft, zal er iets aan gedaan moeten worden. Als dit niet gedaan wordt, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Wanneer de roestplekken goed worden gerepareerd, zal uw auto zonder problemen door de herkeuring komen.

ADVIES EN DESKUNDIG LASWERK

U kunt bij ons terecht voor advies over hoe de roestplekken het beste kunnen worden aangepakt. Gaat het om het herstellen van één of enkele kleine roestplekjes of is er sprake van een volledige restauratie? Dat laatste komt het meeste voor bij klassieke auto’s die weer in volle glorie worden hersteld. Uiteraard zullen wij het auto laswerk op deskundige wijze voor u uitvoeren.

VERSCHILLENDE TYPEN ROESTPLEKKEN, VERSCHILLENDE AANPAK

Hoe de roestplekken gerepareerd moeten worden, is afhankelijk van de roestplek zelf. Is de roest beperkt tot één plek of zijn er meerdere roestplekken ontstaan? In dat geval is het complexer om te repareren en is er ook meer materiaal en tijd voor nodig. Hoeveel tijd en materiaal nodig is, hangt ook samen met hoe groot de roestplekken zijn. Auto laswerk is makkelijker uit te voeren op plekken die beter te bereiken zijn. Bij moeilijker te bereiken plekken kost het veel moeite om goed te kunnen werken en moeten er misschien wel eerst andere onderdelen of plaatwerk verwijderd worden.

INTERESSE? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Ook zijn wij gespecialiseerd in het richten van uw auto. Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem vrijblijvend contact op.

Vragen? Neem contact op!