Auto lakken Amersfoort

Auto lakken in Amersfoort

✓ Vier jaar garantie

✓ Gratis taxatie
✓ Haal- en brengservice

In het geval van schade is het vaak nodig om uw auto te laten lakken, iets wat wij voor u kunnen doen bij ons in Amersfoort. Wanneer het lakwerk is beschadigd, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Bij Autoschadeherstel Hamers zorgen wij ervoor dat de lak op een professionele manier wordt hersteld zodat uw auto er als nieuw uitziet. U krijgt van ons deskundig advies over de beste wijze van herstel en stellen een offerte op zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Heeft u schade aan uw voertuig?

Laat uw auto lakken bij een autoschadeherstelbedrijf in Amersfoort

Bij een auto moet er heel nauwkeurig worden gewerkt, ook als het gaat om het lakken van uw auto in Amersfoort. Dit wilt u natuurlijk door deskundigen laten doen. U zit bij ons goed, want ons team bestaat uit opgeleide medewerkers die u zo snel mogelijk weer verder helpen. Wij zijn gespecialiseerd in spuitwerk, maar zijn ook zeer ervaren in auto’s uitdeuken. Ontdek ons autoschadeherstelbedrijf en al onze mogelijkheden binnen autoreparatie.

Kom langs voor volledig herstel van uw auto

Wij vinden het uiterst belangrijk dat u met een gerust gevoel uw auto bij ons in Amersfoort achterlaat, zodat wij deze netjes kunnen lakken. Wij benaderen u daarom op een persoonlijke manier en geven u een eerlijk en deskundig advies. Tevens krijgt u vier jaar garantie op het schadeherstel. Stuur de foto’s van uw autoschade door via ons contactformulier zodat wij deze direct kunnen beoordelen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via (033) 2534283. We staan u graag te woord.