Werkwijze

Service staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Hieronder volgen een aantal service mogelijkheden die bij ons altijd vanzelf sprekend zijn:

Altijd een offerte op maat

Wij zijn een kleine onderneming en zullen dus altijd persoonlijk contact hebben met u als klant. In tegenstelling tot alle grotere schadeherstel bedrijven kunnen wij dus als geen andere anticiperen op uw situatie en wensen. Daarom zullen wij altijd een betrouwbare offerte op maat afleveren.

Gratis taxatie bij reparatie

Als u schade heeft aan uw auto dan dient deze voor de verzekeringmaatschappij bij een bedrag boven de €500 altijd door een erkende expert getaxeerd te worden. Wij nemen deze dienst graag uit handen. Als u na de taxatie besluit om de reparatie door ons te laten doen dan nemen wij alle taxatie kosten voor onze eigen rekening.

Wij betalen uw eigen risico

Een autoverzekering afsluiten bij aankoop van u auto is verplicht. Helaas zitten daar altijd verschillende nadelen aan. Op het moment dat u schade rijdt met uw auto en besluit deze te laten repareren bij ons dan nemen wij uw eigen risico voor onze rekening. 

Complete afhandeling van het verzekeringswerk

Op het moment dat u schade heeft aan uw auto dan is dit natuurlijk al vervelend genoeg. Helaas komt daar dan altijd het vervelende en ingewikkelde verzekeringswerk bij kijken. Wij nemen deze zorgen u graag uit handen en zullen de complete schadeafhandeling voor u begeleiden.

Gratis haal en breng service

Op het moment dat uw auto volgens de wetgeving niet meer over de openbare weg mag rijden of als het om welke reden dan ook niet uitkomt voor u om uw auto af te leveren bij ons dan zullen wij altijd gratis uw auto komen ophalen. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om uw auto na reparatie bij u voor de deur af te leveren. 

4 jaar FOCWA garantie

Zoals als eerder aangegeven staat service bij ons altijd hoog in het vaandel. Daarom is het voor ons niet meer dan normaal om na een schade reparatie altijd 4 jaar garantie te geven op het plaat en spuitwerk.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.