Auto richten na ongeluk

Wanneer u een zware botsing met uw auto hebt gehad kan het nodig zijn om uw auto te richten. Door de klap kan het onderstel, ook wel chassis genoemd, namelijk behoorlijk beschadigd zijn geraakt. Aan het chassis zijn dan afwijkingen ontstaan, die weer op hun originele plaats moeten worden gebracht. Door de auto te richten, zorgt u ervoor dat het chassis niet meer krom is en de auto weer als nieuw te berijden is. Wij kijken voor u na in hoeverre uw auto beschadigd is en stellen een offerte op zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn.

Precisie en vakkennis

Bij het richten van een auto moet er zorgvuldig te werk gegaan worden. Onze medewerkers hebben prima vakkennis op dit vlak zodat ze de auto op een betrouwbare manier te kunnen herstellen. Ze maken gebruik van de juiste meetapparatuur en richtbanken.

Hoe gaat het auto richten in zijn werk?

De auto wordt op een richtbank gereden. Dit helpt om de afwijkingen te kunnen ontdekken en weer herstellen. Door precies te meten kunnen de kleinste afwijkingen van het chassis opgespoord worden. We controleren aan de hand van fabrieksspecificaties of we de auto volgens de veiligheidsnormen van de fabrikant kunnen herstellen. Mocht dit niet het geval zijn kunnen we eventueel beschadigde onderdelen vervangen. Wanneer u na een ongeluk met een zwaar beschadigde auto zit, laat hem dan door ons nakijken. Wij kunnen u dan precies vertellen wat de schade is en de auto voor u richten. U kunt daarna met een gerust gevoel in een veilige auto weer de weg op gaan.   

Ook voor andere diensten kunt u bij ons terecht

Niet alleen voor het auto richten kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in schadeherstel, dus ook voor het spuiten van uw motorfiets of auto kunt u bij ons terecht. Kom langs of neem contact met ons op.

Vragen? Neem contact op!

Auto richten

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.